Állást keresel? Innen indulj!

Vajon tudod, hogy hogyan kezdj neki az álláskeresésnek? Számtalan önéletrajz típus létezik... Hogyan viselkedj egy interjún...Milyen kérdések hangozhatnak el egy elbeszélgetésen...A testbeszéd fontossága...Miért kell a motivációs levél...Oszd meg tapasztalataidat...

Utolsó kommentek

Linkblog

Ajánló!!

Új hírek...

2009.05.16. 21:17 | allaskereses | 1 komment

Sziasztok!

Nagyon sok minden megváltozott, mióta összegyűjtöttem, illetve írtam a blogomat. A munkaerőpiac elég csehül áll, egyre többen keresnek melót, és egyre kevesebb akad belőle. Igyekszem újra minél több infot összegyűjteni nektek, hogy egy helyen találjatok meg mindent ami érdekel.

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-okosan.blog.hu/api/trackback/id/tr271125672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagotibi 2009.06.25. 11:00:48

Sziasztok!

Munkaerőkereséssel kapcsolatban írok. Van egy új web-alapú állásportál, a ZUBKA, melyen ajánlani tudjátok ismerőseiteket és még pénzt is kereshettek vele! Rengeteg állás.

zubka.hu/
süti beállítások módosítása