Állást keresel? Innen indulj!

Vajon tudod, hogy hogyan kezdj neki az álláskeresésnek? Számtalan önéletrajz típus létezik... Hogyan viselkedj egy interjún...Milyen kérdések hangozhatnak el egy elbeszélgetésen...A testbeszéd fontossága...Miért kell a motivációs levél...Oszd meg tapasztalataidat...

Utolsó kommentek

Linkblog

Ajánló!!

Közvéleménykutatás!

2007.10.07. 09:34 | allaskereses | 2 komment

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni ahoz, hogy minél több olyan tartalmat jelentessek meg, ami benneteket érdekel.
Őszintén írjátok meg, hogy miről szeretnétek még bővebben az oldalon olvasni.
Igyekszem minden témát alaposan körbejárni, és a fellelhető összes megközelítést nektek összegyűjteni.
Köszönöm előre is a véleményeteket!
K

A bejegyzés trackback címe:

https://allast-okosan.blog.hu/api/trackback/id/tr32188753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiya · http://kellezis.blog.hu 2007.10.07. 13:12:45

Szerintem nagyon jó témákat közölsz eddig. Talán kicsit többet lehetne beszélni, azokról az állásokról is, melyekhez nem 8 diploma és 2 millió nyelv felsőfokú tudása szükséges. Mondjuk állásbörzékről. Hol érdemes keresni.
Én pályakezdő vagyok, most fejeztem be tanulmányaimat. Szerintem ez a téma sem elhanyagolható, hogy pályakezdő hogy fogjon hozzá, hiszen neki semmi tapasztalata. Ennyi jutott eszembe hirtelen...

allaskereses 2007.10.07. 13:24:48

Köszi Kya, nagyon örülök annak amit felvetettél...hamarosan el is kezdem összeszedni és publikálni a pályakezdős témákat!!
süti beállítások módosítása